Final de an 2015…

Se apropie finalul de an 2015…

A fost o binecuvantare sa ne putem aduce fiecare inimile si trupurile in inchinare inaintea Domnului prin post si rugaciune…
Pentru mine si pentru biserica din care fac parte a insemnat o mare binecuvantare, un an in care ne-am apropiat mai mult de Domnul si unul de celalalt ca si madulare in trup in partasie, dragoste, unitate si pace si un an in care Domnul a raspuns inimilor sincere care au cautat smerenia si apropierea de El.

Obiectivul pentru “Lantul de post si rugaciune” in anul 2016 este ca in fiecare zi a saptamanii sa fie cel putin cate o biserica intreaga unita in post iar in interiorul acelei Biserici sa functioneze in ziua respectiva un lant de rugaciune.
credeti ca e imposibil? – in unele credinte, nu dau nume, dar stiti deja, o persoana are 5 perioade de timp intr-o zi in care isi face rugaciunea…
Deci sa zicem ca 30 membri x 5 rugaciuni pe zi = 150 de rugaciuni/zi
o zi are 60 min x 24 ore = 1440 minute.
deci cu 5 rugaciuni pe zi a cate 9,6 minute, sau ca sa facem ca Daniel – ar fi 3 rugaciuni/zi a cate 16minute pentru 30 de membri implicati intr-un lant de rugaciune…
Pe de alta parte 1 zi de post a bisericii va ajuta foarte mult la unitatea in biserica si daca Lantul de post si rugaciune va fi format din biserici, va ajuta si la unitatea dintre biserici si se va scoate din ecuatie si pricina de poticnire a unora de a-si afisa numele pe o lista publica.

Cand am citit despre jalea si postul (un fel de post “de dulce”) al lui Daniel si despre raspunsul dat de inger, mi s-au umplut ochii de lacrimi, stiind ca Parlamentul României (prin forul său decizional, Camera Deputaților)A RESPINS DEFINITIV proiectul de lege privind „parteneriatele civile”, lucru pentru care ne-am rugat de ceva vreme incoace.

Daniel 10:2-3. “In vremea aceea, eu, Daniel, trei saptamani am fost in jale.  N-am mancat deloc bucate alese, nu mi-a intrat in gura nici carne, nici vin si nici nu m-am uns deloc, pana s-au implinit cele trei saptamani.”
si versetul 12.
El mi-a zis: “Daniele, nu te teme de nimic! Caci cuvintele tale au fost ascultate din cea dintai zi cand ti-ai pus inima ca sa intelegi si sa te smeresti inaintea Dumnezeului tau, si tocmai din pricina cuvintelor tale vin eu acum!
Oare nu este acesta unul din principalele atribute ale unui crestin? … sa se smereasca cautand sa inteleaga voia Domnului ?!
1Petru 5:6. Smeriti-va, dar, sub mana tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El sa va inalte.

Rugati-va pentru aceasta lucrare si implicati-va! Smeriti-va! “Apropiati-va de El, Piatra vie lepadata de oameni, dar aleasa si scumpa inaintea lui Dumnezeu.” (1Pet.2:4)
Iacov 4:6b-10:
De aceea zice Scriptura: “Dumnezeu sta impotriva celor mandri, dar da har celor smeriti.”
Supuneti-va, dar, lui Dumnezeu. Impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi. (ce promisiune minunata!!!)
Curatati-va mainile, pacatosilor; curatati-va inima, oameni cu inima impartita! (versetul asta nu prea ne place… tocmai pentru ca de multe ori ne reprezinta 😐 … )
Simtiti-va ticalosia; tanguiti-va si plangeti! Rasul vostru sa se prefaca in tanguire, si bucuria voastra in intristare:
smeriti-va inaintea Domnului, si El va va inalta.

 

Cei ce vor sa se implice se pot inscrie pe documentul Google de mai jos sau pot da comentariu putin mai jos (comment care, daca se doreste, nu va fi facut public )

Cum arata Lantul de Post si Rugaciune la sfarsit de an? – https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kZf1UaAZUUv7iO_Ho-e3QbzIgYfKNUTKNYgQRftVRvI/edit#gid=0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *